Back to the top

Företag

Att visa uppskattning gentemot anställda och kunder med en företagspresent brukar löna sig. Och resultatet blir troligen ännu bättre om du gör det genom upplevelsepresenter. Du kan även köpa ett presentkort med valfritt belopp. Med presentkortet låter du din anställd eller kund själv välja sin upplevelse från vårt sortiment. Du behöver bara bestämma belopp.
Fyll i nedan kontaktformulär och skriv gärna en kort text om, vad ni vill ha för upplevelse. Vilket paket ni än väljer är chansen stor att resultatet blir gladare och mer sammansvetsade medarbetare.

Vi hjälper er med Team building eller Kick-off till företaget. Vi är med er hela vägen från planering till uppföljning. Med detta som utgångspunkt skräddarsyr vi därefter passande aktiviteter. Vi tror på våra upplevelser och levererar alltid högsta kvalitet. Vi erbjuder paketlösningar som passar er i grupp, som höjer den gemensamma kämpaglöden och som förstärker den där VI-känslan.

Kontakta Philip Wikhardt på telefon 073-746 20 32

En god upplevelse får gärna hålla i sig länge. Läs våra allmänna villkor. Undrar du över något är du välkommen att skriva till oss info@2xtreme.se

Copyright © 2018 2xtreme