Back to the top

Hem

Välkommen till
2xtreme

För tredje säsongen i rad vill 2xtreme ge helsingborgarna och hela södra Sverige ett pirr i magen med häftiga upplevelser. I Norra Hamnen kan man under sommaren testa att flyga som en superhjälte, springa på vatten eller köra motorcykel högt ovanför vattenytan längst med Gröningen.
Från och med den 12 maj har 2Xtreme öppet för sina vattenaktiviteter i Norra Hamnen.
Nytt för i år är Flyride och barnkalas. Vi får nu ett ännu bredare urval och har upplevelser för alla åldrar mellan 5-120 år.

Klicka på bilden för att se film på Flyride, vår senaste bokningsbara upplevelse & populära Flyboard 

Jag fick chansen att prova på flyboard genom ett presentkort från vänner, och jag skulle verkligen rekommendera alla att ge det en chans. Känslan av att sväva runt när man väl fick kontroll på det var helt fantastisk, och jag skulle gladeligen göra det igen! Personalen var vänlig och proffsig. Rekommenderas starkt!Exalterande!

En fantastisk upplevelse för dig som älskar adrenalinkick i vardagen! Otroligt trevlig och kunnig personal som vet vad dom sysslar med! En stark rekommendation! Får inte missas!

Fick upplevelsen Flyboard i studentpresent ihop med mina kusiner vilket vi gjorde igår.
Och det var verkligen en upplevelse!! Man ville inte att tiden skulle ta slut. Personalen har mycket kunskap och vart mycket trevliga.
Rekommenderas!! Kommer absolut göra detta igen då man fick mer och mer kontroll på slutet. Väldigt slutkörd och nöjd efter. EXTREMT ROLIGT!!!

Mycket trevlig och tillmötesgående personal. Olika utbud på aktiviteter. Lätt att hitta. Skit kul , rekommenderas verkligen! Vattensporter

En fantastisk upplevelse och riktigt bra & trevlig personal. Roligt att kunna prova saker man oftast bara kan göra utomlands. Testade både gå på vatten och flyga!
Stort leende på läpparna resten av dagen. 🙂

Rekomenderas till alla som vill testa något nytt!Ett klart MÅSTE i Helsingborg!

Hade en otroligt rolig flygtur hos 2xtreme. Den häftiga känslan man får av en flygtur är fantastisk och kan rekommendera ALLA att flyga flyboard!
Jag fick en instruktör som hjälpte mig och jag tyckte att personal var hur kunniga som helst!Flyboard

Finns flera valmöjligheter till att göra något kul för att hela sällskapet får en upplevelse. Det är bland det roligaste jag testat, det var positivt från start till slut. Stort tack till alla på 2xtreme!!Vattenupplevelse

Jag var och flög flyboard förra sommaren. En av de roligaste upplevelserna jag någonsin har haft. Min instruktör var väldigt kunnig och förklarade instruktionerna bra, jag kom upp på andra försöket. Sjukt bra upplevelse att ge bort som present eller julklapp.Sjukt rolig upplevelse

Företag

Boka för företaget?

På gång

Under sommaren 2018 kommer vi utöver vår ordinarie verksamhet finnas med på ett antal event, runt om i Skåne.
Under eventen kommer vi ha erbjudanden i olika former. Håll utkik efter ett event nära dig!

Copyright © 2018 2xtreme